Следвайте Гласове в ТелеграмИскаме да спрем затриването на БСП от група

...
Следвайте Гласове в ТелеграмИскаме да спрем затриването на БСП от група
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Искаме да спрем затриването на БСП от група алчни бивши седесари

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Искаме да спрем затриването на Българска социалистическа партия от група алчни някогашни седесари. Това сподели пред БНР Кирил Добрев. Според Добрев Калоян Методиев, консултант на Корнелия Нинова, е " главата и шията на това управление на Българска социалистическа партия и с помощта на неговите старания партията от втора политическа мощ се трансформира в пета ":

" Затова беше срещата в събота в НДК - да спрем затриването на 130-годишната партия от група алчни някогашни седесари. Методиев беше в Съюз на демократичните сили, Нинова беше... Смисълът на тази среща беше да се сътвори мощна левица ".

Той акцентира, че политически придвижвания в Българска социалистическа партия постоянно е имало и изясни, че те са част от плурализма и уставните правила в партията:

" Аз участвах на срещата в НДК като трето потомство социалист и човек, който през 1997 година - дружно с част от тези хора в залата - съм бранил постройката на " Позитано " 20, до момента в който настоящето управление на Българска социалистическа партия беше тогава в Съюз на демократичните сили ". 

По думите му преди предварителните избори би трябвало да има Конгрес на Българска социалистическа партия, който да вземе решение за единение в партията:

" Конгресът би трябвало да вземе решение, с което да изпрати Българска социалистическа партия с нова платформа, нова стратегия и нови хора на идващите избори.... Нинова желае Конгрес в края на годината, само че тогава той ще е непотребен, тъй като отново ще сме на 5-о място ".

Няма никаква разлика сред БФС и Българска социалистическа партия с ръководството на Нинова - всичко става безшумно, скрито и се завладява една партия, разяснява той.

Кирил Добрев съобщи, че изрично се усеща член на Българска социалистическа партия, тъй като след изключването му от партията, съдът го е възстановил като пълновръстен член на социалистическата партия:

" Присъствам в настоящото положение на Българска социалистическа партия, което е показано пред съда. С това настоящо положение Българска социалистическа партия се записва за присъединяване във всички избори и моето име участва там. Следователно съм член на Българска социалистическа партия ".

Интервюто на Снежана Иванова с Кирил Добрев в предаването " 12+3 " можете да чуете тук.

Инфо: БНР

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР